24 februarie 2011

Papanasi cu branza

Ingrediente:
- o cutie branza proaspata de vaci (noi folosim Covalact sau Napolact)
- 2 linguri gris de bebelusi (am gasit la farmacie un produs nemtesc, Topfer - Cereale cu gris de grau de la 6 luni, care este bio organic)
- 1 galbenus de ou
- 10 gr de zahar (de preferat brun)

Mod de preparare:
Puneti o oala cu apa pe foc. Intre timp, omogenizati branza de vaci cu galbenusul de ou si adaugati treptat grisul si zaharul. Amestecati bine pana se incorporeaza. Compozitia trebuie sa aiba consistenta potrivita pentru a putea forma gogoselele. Daca totusi iese prea moale, din cauza tipului de branza folosit, mai puteti adauga putin gris. Cand apa a dat in clocot puneti gogoselele si fierbeti-le timp de 10-15 minute.

Servire:
Peste papanasi puteti pune un gem de casa (de exemplu, cel de piersici merge foarte bine) si o lingura de iaurt.

Este o reteta pentru bebelusii peste 6 luni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu