9 februarie 2011

Numele castigatoarei la concursul L'Oreal Paris

Aseara, la ora 24.00, s-a incheiat concursul organizat de L'Oreal Paris si BB la Bord, cu premii ce constau in produse cosmetice. Conform mecanismului, castigatoare este cea care a adunat cele mai multe voturi pentru imaginea trimisa. In cazul de fata tin sa o felicit pe Monica Felea care este fericita posesoare a produselor oferite de L'Oreal Paris. Ii doresc sa le stapaneasca si sa le foloseasca cu placere si sa ramana mereu, cel putin, la fel de frumoasa ca in poza pe care ne-a trimis-o. O rog pe castigatoare sa imi dea un email, pe bblabord@yahoo.com, cu adresa unde doreste sa trimit coletul.

Clasamentul se prezinta in felul urmator:
1. Monica Felea - 121 voturi
2. Cristina Cuciureanu - 91 voturi
3. Mihaela Pojogu - 66 voturi
4. Ioana Manole - 62 voturi
5. Georgiana Avram - 46 voturi
6. Beatrice - 42 voturi
7. Cristina Moldovan - 39 voturi
8. Cristina Ologeanu - 21 voturi
9. Andreea Carina Caltan - 18 voturi
10. Laura Cucuiet - 16 voturi
11. Iulia Creanga - 14 voturi
12. Esthera C - 11 voturi
13. Alexandra Todorut - 10 voturi

Va felicit pe toate cele care ati participat, aveti niste poze minunate, si va mai astept cu drag pe aici pentru alte concursuri, sper, cel putin la fel de interesante. Va doresc tuturor sa aveti parte de multa iubire si soare in suflet.

6 comentarii:

 1. Felicitari castigatoarei!Sa le folosesti cu placere.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc! VIn si cu adresa.
  Ma gandeam... eu si asa nu am pe nimeni in viata mea care sa le merite pe cele masculine ;). Daca esti de acord, as vrea sa le dai altcuiva care a participat si nu a castigat (eu ma multumesc cu pachetul pentru fetite). Ma rog... daca se poate asta. Lui Beatrice de exemplu, care e mereu activa la tine pe blog... sau daca ai tu alta propunere...

  RăspundețiȘtergere
 3. Monyk te felicit pentru premiu si chiar mi-ar placea tare mult sa pot oferi cate un cadou fiecarei participante la concurs insa pachetul va trebui sa il trimit complet (atat cel de "fetite" :), cum spui tu, cat si cel pentru barbati) si mai departe poti decide personal incotro si pe cine doresti sa cadorisesti. Te pup cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 4. multumim de concurs...felicitari castigatoarei..:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Monik,esti foarte draguta,dar este meritul tau si nu as fi acceptat chiar daca Ramona ar fi dorit.Oricum,iti multumesc frumos pentru gand.Pupici.

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitari castigatoarei! Multumesc pt voturi.
  BB ai o leapsa la mine, http://blogul-mamei-incepatoare.blogspot.com/2011/02/7-lucruri-pe-care-nu-le-stiati-despre.html

  RăspundețiȘtergere