20 februarie 2011

Noutatea lunii Martie de la L'Oreal Paris

ESTI INFAILIBILA?

In trecut, pentru a descrie un fond de ten, am fi vorbit despre fata unei femei ca si cum am pregati panza perfecta pentru pictura perfecta. Dar femeile moderne nu sunt in cautarea perfectiunii, ele cauta naturaletea si vitalitatea!
Un fond de ten bun ar trebui sa pastreze stralucirea si frumusetea naturala a unei femei si sa-i faca tenul sa se simta in cea mai buna forma. Astazi, ten frumos inseamna ceva cu totul diferit: un ten care radiaza de frumusete!
Femeile de azi sunt super-active, iar fondul lor de ten trebuie sa fie extrem de rezistent astfel incat tenul sa nu arate niciodata semne de oboseala. Ele au nevoie de un fond de ten ce dureaza, un fond de ten in care pot avea incredere in totalitate. Ceea ce au nevoie este un mecanism de siguranta pentru un control perfect in orice situatie. Si, mai presus de toate, au nevoie de un machiaj rafinat, fara dungi, care nu curge, care nu pateaza, intr-un cuvant: INFAILIBIL!

CEL MAI REZISTENT FOND DE TEN DE LA L'OREAL PARIS

Gama Teint Infaillible a fost un succes urias inca de la prima lansare in 2005. Si se mentine pe primul loc cu un nou format: singurul fond de ten cu aplicator-pensula pentru un machiaj perfect. Bazandu-se pe 3 ani de cercetare L'Oreal Paris a creat un duo infailibil: o formula de lunga durata si un aplicator-pensula unic, ultra-fin, pentru rezultate optime. 100% rezistent, 100% performant si 100% impecabil. Infaillible Brush va propune o formula care dureaza 24 de ore fara sa fie nevoie de aplicare in exces a produsului. Pastreaza tenul proaspat si luminos, fara artificii si efect de "masca". Controleaza stralucirea. Reconciliaza ireconciliabilul: rezultatele sunt cu adevarat rafinate si sofisticate, iar imperfectiunile sunt ascunse subtil si discret. Acoperirea este foarte fina, iar produsul nu se simte lipicios sau incarcat. Nu usuca pielea si nu inchide porii asa ca tenul respira.
Noua pensula ultrafina Infaillible este proiectata pentru o aplicare optima absoluta: produsul se amesteca perfect pentru o acoperire invizibila cu o finisare infailibila. Aceasta pensula cu design unic, de inalta tehnologie, include un numar infinit de peri compactati, cu capete drepte si laturi rotunjite. Beneficiile de aplicare a fondului de ten sunt duble: - perii ajuta la aplicarea facila a fondului de ten in zone dificile: linia de insertie a parului, barbie, in jurul ochilor, aripioarele nasului; - de asemenea, ambalajul a fost special gandit pentru a oferi utilizatorului un control perfect asupra cantitatii de produs ce urmeaza sa fie aplicat. De fapt, o picatura de fond de ten Infaillible 24H este de ajuns pentru un machiaj natural.

Pret: 55.30 lei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu