16 februarie 2011

Lansarea lunii Martie de la Maybelline NY

NOU VOLUM' EXPRESS ONE BY ONE

Gene cu volum, senzuale, indraznete, fara sa fie incarcate! Sunt aici! Maybelline New York, expertul in gene si lider intre produsele mascara da o noua lovitua cu Volum'
Express mascara nr. 1 in Europa. In urma cu 2 ani am lansat Colossal devenit acum deja un cult. Un succes mondial, mascara Colossal a depasit asteptarile in vanzari, cu un produs vandut la fiecare 1.7 secunde undeva in lume, dand nastere unei colosale revolutii galbene!
In urma cu cateva luni am actionat din nou, cu Falsies, mascara cu efect de gene false. Vandut in peste 6 milioane de unitati in mai putin de 6 luni a demonstrat ca genele false sunt istorie! Astazi suntem gata sa lansam un nou tip de volum pentru gene: senzual si indraznet, exact asa cum isi doresc femeile pentru genele lor. Nevoia esentiala a consumatoarelor de mascara: volumul.
Noua mascara One by One vine in intampinarea dorintelor consumatoarelor: prinde, imbraca si separa fiecare geana, pentru un volum cum nu s-a mai vazut!
Dupa 4 ani de cercetari echipele Maybelline New York de Cercetare si Dezvoltare ofera in premiera prima periuta ergonomica cu o forma ovala, ce urmareste conturul ochilor. Datorita materialului din care este facuta este foarte flexibila, stilizand si aranjand genele fara sa le incarce. Prima perie de mascara cu tripla actiune a aparut!

Cu 3 mini-clestisori pentru fiecare geana, peria prinde, acopera si separa genele una cate una. Formula inspirata din stiinta avansata a ingrijirii parului completeaza aceasta mascara revolutionara! Genele sunt 100% lucioase si separate! Acum, cu noua noastra mascara One by One priveste cum genele sunt prinse, acoperite si transformate in cele mai lungi gene vazute vreodata! Descopera cum Maybelline New York inventeaza volumul indraznet!

Pret: 26.50 lei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu