2 decembrie 2010

Culinar pentru Bebe - Pui cu grapefruit

Ingrediente:

- piept de pui (se poate folosi si piept de curcan) fiert si tocat marunt
- grapefruit rosu
- 150 gr. branzica de vaci (poate fi, de exemplu, Fagaras)
- patrunjel

Mod de preparare:

Curatati grapefruit-ul de coaja si inlaturati pielea fina ce inconjoara pulpa. Puneti intr-un castron branzica si feliile de gref apoi pasati si omogenizati totul bine. Adaugati si pieptul de pui maruntit si patrunjelul tocat fin si amestecati pana obtineti o compozitie ca o crema. Acest fel de mancare poate fi servit rece, la temperatura camerei, si este deosebit de gustos si hranitor. Poate fi oferit bebicilor cu varsta peste 6 luni.

Pofta mare!

2 comentarii:

  1. Interesanta reteta!Puiutul merge si cu gutuie,a papat si Karina.Venim sa degustam si de la voi.Pupici multi,multi...

    RăspundețiȘtergere
  2. > Beatrice - Chiar mi-ar placea sa stati mai aproape si sa luam pranzul impreuna. Te pup si iti doresc o zi cu mult soare in suflet.

    RăspundețiȘtergere