15 octombrie 2010

Culinar pentru Mamici - Bruschette

Ingrediente:
- 6 felii bagheta subtire
- 1 rosie mare, de gradina
- 2 catei de usturoi
- branza telemea
- 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:
Feliile de bagheta se usuca in cuptor 5 minute. Intre timp se curata rosia de coaja si se taie cubulete. Usturoiul se toaca foarte fin si se amesteca cu 2 linguri de ulei de masline. Se adauga rosiile taiate si se amesteca. Feliile de bagheta se pun pe o farfurie, se intinde un strat de rosii si se presara branza sfaramata pe deasupra. Uleiul aromat cu usturoi si sucul de rosii vor umezi un pic bruschette-le, facandu-le mai gustoase.

9 comentarii:

  1. ARATA SUPER.TU AI FACUT APERITIVUL,EU PRAJITURA,CUM FACEM? NE INTALNIM UNDEVA LA MIJLOC,LA IARBA ...USCATA? TE PUP.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Hmmm... ce prajitura ai facut? :D Trebuie sa ne intalnim. Prea suntem pe aceeasi lungime de unda. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prajitura cu prune,dar o poti vizualiza pe blog.De intalnit....eu la valcea,tu la....?Gasim o cale la mijloc, cum ziceam.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut poza pe blog-ul tau. Arata apetisant :). Eu sunt din Bucuresti. Te astept la o cafea cand vii pe aici. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate ajungi tu mai repede la noi!?Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. A,am uitat sa-ti zic,la mine la postare nu apare ca-i de la tine sau nu ai vrut tu?Te pup inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am semnat :(. Nu inteleg de ce nu a aparut. Aveti un oras superb. Poate intr-un concediu ne oprim la o cafea. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. M-am gandit ca te-ai semnat si de aceea te-am intrebat.M-as bucura.

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi intra la tine pe blog oricat de des voi avea ocazia. Imi place ce ai postat si imi plac si handcraft-urile facute de tine. Te voi recomanda si altor prietene. Felicitari pentru rabdarea si talentul tau.

    RăspundețiȘtergere