20 octombrie 2010

Apel umanitar

Pe blog-ul G. Cojocaru (http://www.cojocarii.ro) am gasit dimineata urmatorul articol, care face apel la bunatatea dvs. si la marinimia sufletelui. Este vorba de un apel umanitar pentru a ajuta o mamica care are doi baietei gemeni iar unul dintre ei este bolnavior. Toate suntem mamici si intelegem asa ca sunt sigura ca impreuna o vom putea ajuta. Ajutorul poate sa fie atat moral cat si material insa si prin promovarea cazului.
"Doi ingerasi gemeni. Au doi ani si jumatate si duc o viata aparent normala, insa inspatele acestui tablou de viata sta o drama. Drama lui David, care sufera de Hipospadias penoscrotal de gr. III. Aceasta afectiune nu ii pune viata in pericol, insa duce la infertilitate, la imosibilitatea de a avea viata sexuala, infectii severe ale tractului urinar, la dureri datorate curburii si dezvoltarii nefireati a penisului (uretra fiind prea scurta), precum și la incapacitatea de a urina ”normal” (din picioare).

Nu ii cunosc, insa o cunosc virtual de ceva vreme pe Carla (cea care apare alaturi de ei in poza), si ea la randul ei mamica a doua fetite gemene. Carla este cea care a scris despre cazul lui David. Daca doriti sa aflati mai multe, sau daca puteti ajuta financiar familia lui David sa poata achita cele doua operatii de care micutul are nevoie, intrati pe blogul Carlei. Acolo veti gasi toate detaliile pentru donatii.
Exista o singura problema: David are la dispozitie mai putin de doua saptamani pentru a achita costul interventiilor.
Daca nu poti ajuta financiar, o poti face transmitand mai departe acest mesaj." Sursa: www.cojocarii.ro
Sub deviza "nici o zi fara o fapta buna" va rog pe toate sa ne mobilizam si sa incercam sa facem o familie fericita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu