28 septembrie 2010

O duminica de septembrie

Nu am mai scris demult pe blog. Cam de cand am demarat proiectul cu magazinul online (care, sper, sa va placa ca si idee). Intre timp m-am documentat, am citit mult si revin cu informatii si articole proaspete. Si, ca sa imi reintru in mana :), m-am gandit sa va povestesc ultima activitate (si descoperire) a familiei mele: pasta de zahar (martipan sau fondant, cum vreti sa ii spuneti voi in termenii de specialitate).

Duminica dupa-amiaza, o zi noroasa de septembrie, ne-am gandit sa mergem la plimbare insa vremea nu a tinut cu noi (desi spre seara a iesit soarele:). De aici si pana la a ne sufleca manecile pentru o idee pe care o coceam de ceva vreme nu a fost mult. Am dat fuga la magazinul din cartier, am cumparat cele necesare si ne-am apucat de treaba. Sotul meu, bucatar novice, ca si mine de altfel, insa indragostit de arta culinara, a preparat pasta de zahar (reteta luata de pe blog-ul Lissei) iar eu am mesterit un tort cu crema de ciocolata si vanilie.

La final, am pus cap la cap preparatele si vedeti in poza ce a iesit.
Pentru baloane, margelute si flori am folosit colorant alimentar. Speram sa va placa si daca vreti reteta imi puteti scrie si o dau cu drag.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu