3 iulie 2010

Pregatiri de concediu


Pentru ca e vara si tuturor ne zboara gandul la munte sau la mare am decis sa o intreb pe doamna doctor pediatru care ne are in grija cu ce sa pregatim bebelusul.

Ne-a recomandat sa incercam sa nu plecam cu toata casa in spinare, precum melcul, ci sa fim inteligenti si sa ne folosim cu toata increderea de "minunatiile" care au aparut pe piata.

Pentru a nu ne cara cu craticioare, legume, fructe, carnita la pachet ne-a oferit varianta borcanelelor care suplinesc supa si felul doi (de la binecunoscuta firma "N").

Pentru a nu pleca cu bidoane cu apa plata pe care sa o incalzim ne-a spus ca putem folosi apa sterilizata pentru copii, de la firma "H", care sa gaseste in orice farmacie.

In privinta caditei ne-a dat voie, fiind vorba doar de cateva zile si nu de ceva de durata, sa folosim dusul de la hotel.

De asemenea, ne-a spus ca ar fi indicat sa avem in bagaj si un spray pentru insecte, crema de soare cu factor de protectie cat mai mare, plicuri cu praf antidiareic (schimband aerul bebelusul dvs. poate avea astfel de probleme) si un medicament impotriva varsaturilor.

Mai trebuie sa luati cu voi doar... hainute, jucarii, scaunelul de masina, caruciorul, patutul de calatorie, incalzitorul de biberoane si hrana :) insa sunt sigura ca primul vostru concediu in trei (de ce nu, chiar patru) va fi unul de neuitat. De-abia astept sa imi povestiti cum ati petrecut si sa trimiteti sfaturi utile si pentru mamicile care inca nu au facut acest pas.

* Articolul de mai sus are caracter pur informativ. Va rog, sa il luati ca atare si sa cereti inca o opinie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu