27 iunie 2010

Lume, lume... Mare concurs, mare... :)


Va pup pe toate si revin cu informatia ca organizez un concurs pe blog. Doresc in primul rand sa ne mobilizam putin si apoi chiar mi-ar placea ca in fiecare luna sa va pot oferi un premiu surpriza.

Concursul lunii consta in povestea bebe-ului vostru, plus poza, trimisa pana la sfarsitul lunii. Toate articolele le voi primi pe adresa bblabord@yahoo.com si vor fi publicate pe blog spre a fi votate de catre vizitatori. Articolul cu cele mai multe voturi va fi declarat castigator si va primi un cadou din partea http://bblabord.blogspot.com/

Cadoul consta in trei tricouri (unul pentru mamica, al doilea pentru bebe si al treilea pentru tati) cu sigla BB la bord. Va garantez ca sunt haioase si sigur va vor placea.

Sper ca am reusit sa va conving si concursul e imbietor asa ca va astept articolele si pozele.

PS. In curand voi reveni si cu poza premiului. ;)

2 comentarii:

  1. Ramona, cred ca trebuie sa umbli la setarile blogului, ca apare data gresit si induci in eroare cititorii :-) Aceasta postare, de exemplu, apare postata pe data de 27 iunie 2010. Pana la sfarsitul lunii octombrie era concursul, nu? Tot am zis ca particip si n-am mai apucat! Sper sa castige o poveste frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. > Laura Frunza - Multumesc frumos pentru sfat :). Am scos acel concurs pentru ca era perimat si voi initia un altul in curand.

    RăspundețiȘtergere