27 iunie 2010

Despre prietenie


Acum ca am spart gheata si deja primul articol pe blog a fost scris sa trec, zic, la cel cu numarul doi. Si anume, unul despre prietenie.
Am multe prietene. Toate personaje interesante si foarte indragite de mine. Imi place sa cred ca m-am inconjurat de oameni frumosi sufleteste. Ramane sa vedeti si voi pe parcurs daca este sau nu asa pentru ca le voi invita pe prietenele mele sa participe cu povesti si intamplari din viata lor pe acest blog.
Stiu ca toate sunt ocupate si prinse care mai de care cu familia si copiii lor insa tocmai de aceea mi-ar placea sa va impartaseasca fiecare experienta si, macar, o parte din trairile lor. Prietena si nasa mea, Cristina, este o femeie extraordinara. Puternica si visatoare. Creste doi copii frumosi si destepti pe care ii soarbe din priviri de dragi ce ii sunt.
O alta prietena a mea, tot Cristina, are o minunatie de copila. Este o persoana savuroasa si daca o voi convinge sa isi faca timp sa ne scrie cate o peripetie va veti convinge ca are un talent innascut pentru penita.
Andreea este o mamica care munceste foarte mult. Are un job solicitant dar care ii da si multe satisfactii profesionale. Lucreaza de acasa si creste un baietel tare frumos si mamos de care are grija ca de ochii din cap pentru ca este comoara lor.
Bianca este o prietena noua insa cu care rezonez incredibil. Chiar de multe ori ne miram cum discutam asa despre toate ca si cand ne-am cunoaste de cel putin o viata desi noi ne-am vazut doar de cateva ori.
Carmen si Ani sunt doua mamici la a doua tinerete. Au copii mari deja insa au primit in viata lor doua minuni de fetite. Au intinerit vazand cu ochii desi oricum nimeni nu le-ar fi dat varsta pe care o au la o prima vedere. In cazul lor experienta isi spune cuvantul. Sunt mult mai dezinvolte si au multe sa ne invete.
Lista poate continua si oricare dintre voi s-ar putea afla in enumerarea de mai sus.
Abia astept sa ne cunoastem. Sa facem schimb de informatii, retete, pupici, poze, etc.
Va salut de pe acum si declar posting-ul deschis. :)

Un comentariu:

  1. Felicitari! Va urez sa cresteti mari, mari, iar noi - mamicile - sa citim cat mai multe despre bebici mici si frumosi!!!
    Iti multumesc pentru cuvintele frumoase!
    Spor la treaba!
    Mami_de_Ana

    RăspundețiȘtergere